Biologisch

Biologisch is beter voor je!

NACIDEO biedt uitsluitend biologische producten aan, omdat wij dat logisch vinden!

De mens denkt namelijk logisch, maar de natuur denkt bio-logisch.

Dit maakt een wereld van verschil voor het milieu, de gezondheid van de mens en de toekomst.

De mens is in de loop der tijd op extreme wijze vervreemd van de natuur. Dezelfde natuur waar hij vandaag de dag tot in de verre toekomst deel vanuit zal maken.

De mens is niet geëvolueerd met behulp van kunstmest en pesticiden. De mens zal ook niet evolueren met de consumptie van genetisch gemodificeerd voedsel (GMO).

Biologisch geteelde voedingsgewassen beschikken over meer goed opneembare voedingsstoffen. Om een willekeurige voedingsstof op te nemen door het lichaam zijn sporenelementen noodzakelijk. Sporenelementen welke ontbreken in conventioneel, onnatuurlijk geteeld voedsel.

*)Noot: Geigy is in 1996 onderdeel geworden van de multinational farmaceut Novartis AG, door een fusie met Sandoz.

Biologisch geteelde voedingsgewassen zijn genoodzaakt om zelf stoffen aan te maken welke hen beschermen tegen parasieten en schimmels. Deze zelfde stoffen helpen jouw immuunsysteem in de strijd tegen chronische aandoeningen als allergieën, hart- en vaatziekten, dementie en Alzheimer, kanker, enz.

NACIDEO stelt jou in staat om iedere maaltijd te verrijken met hoogwaardige voedingsstoffen, de basis van het leven, gezondheid en een vitale oude dag!

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen