Liposomale vitamine C: meer potentie en minder kosten dan IV-mega-dosis vitamine C

(NaturalNews) Liposomale vitamine C is een lipide-inkapseling van ascorbinezuurkorrels welke oraal meer vitamine C aan cellen levert dan mega-dosis intraveneuze (IV) vitamine C. In eerste instantie vond vitamine C-expert Dr. Thomas Levy dit moeilijk te geloven, zelfs toen klinische resultaten werden behaald.

Vervolgens ontdekte hij bij analyses met liposomale vitamine C, dat IV C meer vitamine C in de bloedstroom brengt dan oraal ingenomen vitamine C, maar dat niet alles ervan doordringt in celweefsel.

Er wordt geschat dat misschien 20% van het IV vitamine C-volume in de cellen terechtkomt, terwijl ruim 90% van liposomale vitamine C het weefsel op cellulair niveau bereikt. Vitamine C is in water oplosbaar en celwanden zijn vet. dit stoot elkaar af. Liposomaal vitamine C is een lipide (vetstof) ingekapseld op moleculair niveau.

Dit zorgt ervoor dat hogere orale doses vitamine C in de cellen doordringen, terwijl de darmtolerantie niet wordt geprikkeld.

Meer kracht

Sommigen kennen wellicht het verhaal van de Nieuw-Zeelandse melkveehouder Alan Smith, die snel herstelde van een coma veroorzaakt door varkensgriep, een gecompliceerde dubbele longontsteking en leukemie. Bij veel online accounts lijkt het alsof alleen IV C tot zijn herstel heeft geleid.

Maar na verschillende wettelijke pogingen van Alans familie om 50 tot 100 gram IV C toe te dienen, omdat zij bekend waren met de positieve resultaten, en toen ze klaar waren om de stekker uit zijn levensondersteuning te trekken, gaf het ziekenhuis cynisch toe om door te gaan met slechts twee gram IV C per dag.

Toen ontdekten zijn familieleden een nieuw geproduceerde liposomale vitamine C, die ze dagelijks naar Alan brachten. Elk dosis bevatte één gram ingekapselde vitamine C. Alan consumeerde er zes per dag en behaalde de wonderbaarlijke resultaten die hij had ervaren met de 50 tot 100 gram IV C per dag.

Ja, zes gram liposomale C deed het werk van 50 tot 100 gram IV C.

Hij liep na enkele dagen het ziekenhuis uit op eigen kracht. Een jaar later werd hij onderzocht en zelfs geen spoor van leukemie werd er gevonden. Hier is een videoclip van 60 minuten uit Nieuw-Zeeland die zijn verhaal goed beschrijft: youtube.com .

Op de hotspot van Fukushima diende een team van orthomoleculaire wetenschappers 25 gram IV C en dagelijks zes gram liposomale C toe aan een groep opruimers ter plaatse voordat ze aan het werk gingen, terwijl ze niets aan een andere groep gaven.

De vitamine C-opruimers kwamen terug zonder tekenen van radioactieve vergiftiging, terwijl de werklieden zonder vitamine C hoge toxiciteit vertoonden. De door straling vergiftigde groep kreeg vervolgens dezelfde IV C en liposomale C-behandeling als de eerste groep en zij herstelden allemaal.

http://www.doctoryourself.com

Liposomale inkapselingstechnologie (LET) breidt uit

LET is uitgebreid tot het inkapselen van glutathion en curcumine gewonnen uit kurkuma, die beide problemen hebben om volledig intact door het maagdarmkanaal en in weefselcellen terecht te komen.

Een recent preklinisch onderzoek toonde aan dat liposomaal ingekapseld curcumine een veel beter vermogen heeft om alvleesklierkankercellen  te doden dan welk farmaceutisch kankermedicijn ook.

Deze en liposomale vitamine C openen een nieuw potentieel voor de behandeling van kanker die alleen kan worden geïntegreerd met voldoende ontgifting in combinatie met het ‘ kankerdieet ‘.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

http://orthomolecular.org

http://www.doctoryourself.com

http://healthmaven.blogspot.com

http://www.cancertutor.com

http://www.naturalnews.com

http://www.naturalnews.com

[Link naar origineel]