SpikeSolutionPro®

Ben jij, of ken jij iemand die kampt met gezondheidsproblemen na covid-besmetting of na vaccinatie, dan hebben vooraanstaande artsen een goed bericht voor jou..!


Uit klinische onderzoeken is namelijk gebleken dat de meeste gezondheidsproblemen welke het gevolg zijn van covid-besmetting of na vaccinatie veroorzaakt worden door Spike-proteïnen. Een eiwit dat niet lichaamseigen is en waardoor ons lichaam ook niet beschikt over een enzym dat dit eiwit kan afbreken. Het gevolg is dat ons lichaam overgaat op de volgende fase van verdediging, namelijk het creëren van ontstekingen. Ontstekingen zijn daarbij mogelijk op iedere denkbare plaats in het lichaam en geven vaak veel ongemak en/of pijn.

 

“Na drie en een half jaar na de pandemie en twee en een half jaar na het COVID-19-vaccindebacle, hebben ik en mijn kliniekpartners een basisregime geformuleerd waaraan aanvullende medicijnen of middelen kunnen worden toegevoegd. Wij geloven dat het Spike-eiwit en de ontsteking die erdoor wordt veroorzaakt en zijn proteolytische fragmenten de kern vormen van de pathofysiologie die we waarnemen.

We hebben in de literatuur gezocht naar alle beschikbare bronnen van bewijs voor producten die het menselijk lichaam kunnen helpen bij het afbreken en kataboliseren van het Spike-eiwit. We vonden twee verbindingen, nattokinase en bromelaïne. Beide hebben bovendien fibrinolytische eigenschappen die voordelig zijn in het protrombotische milieu dat wordt geïnduceerd door het persistente Spike-eiwit. Curcumine werd toegevoegd vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen in de setting van post-COVID- en vaccinpatiënten. De belangrijkste veiligheidswaarschuwingen zijn bloedingen en allergische reacties, die beide beheersbaar zijn. Het is onze ervaring dat zowel nattokinase als bromelaïne kunnen worden gebruikt naast plaatjesaggregatieremmers en anticoagulantia met toezicht door een arts.”
- PETER MCCULLOUGH, ARTS -


Op basis van een systematisch en gestandaardiseerd proces is kennis opgedaan over op ervaring gebaseerd onderzoek. Bovenstaand is dus niet alleen de beschrijving van verschijnselen en theorieën, maar conclusies die worden getrokken op basis van waarnemingen.
-Nattokinase 2000 FU (100) mg oraal tweemaal daags zonder voedsel

-Bromelaïne 500 mg oraal eenmaal daags zonder voedsel

-Curcumine 500 mg oraal tweemaal daags (met piperine-additief aanbevolen)

Artsen raden iedereen die lijdt aan of zich zorgen maakt over post-COVID of vaccinatiesyndromen om deze behandelingslijn minstens drie maanden te volgen, maar zij suggereren ook dat mensen die meerdere injecties hebben gekregen het misschien twaalf maanden of langer moeten gebruiken.

Volgens klinische observaties "worden patiënten inderdaad beter van deze aanpak". Waargenomen is dat mensen verlichting ervaren van symptomen zoals gevoelloosheid, tintelingen, hartkloppingen, hoofdpijn en verlies van zintuigen onder dit protocol. Deze waarnemingen zijn echter nog niet ondersteund door grootschalige wetenschappelijke (dubbelblinde gerandomiseerde) onderzoeken.

 

McCullough PA, Wynn C, Procter BC. Klinische grondgedachte voor SARS-CoV-2-basisspike-eiwitontgifting bij post-COVID-19- en vaccinletselsyndromen. Journal of American Physicians and Surgeons Volume 28 nummer 3 herfst 2023, 90-93.

Veiligheid

"De belangrijkste veiligheidsrisico's zijn bloedingen en allergische reacties, die beide beheersbaar zijn. Het is onze ervaring dat zowel nattokinase als bromelaïne gebruikt kunnen worden naast antiplatelet- en anticoagulantia onder toezicht van de arts," schreef

Dr. McCullough op zijn Substack page.

Praktisch houd dit in, dat als er sprake is van klachten en tevens van een overgevoeligheid voor één of meerdere van de ingrediënten, dan mag dit product uitsluitend onder toezicht van een medisch specialist worden gebruikt.

Het volledige manuscript is gelinkt en dient als referentie. Terwijl we voorbeelden zien van verbetering, willen we samenwerken met anderen, zoals we hebben gedaan met het McCullough Protocol, om de klinische effectiviteit aan te tonen van Base Spike Detoxification als een fundamentele strategie voor een groot aantal mensen die langdurige gevolgen hebben ondervonden van SARS-CoV-2 infectie en COVID-19 vaccinatie.

McCullough PA, Wynn C, Procter BC. Clinical Rationale for SARS-CoV-2 Base Spike Protein Detoxification in Post COVID-19 and Vaccine Injury Syndromes. Journal of American Physicians and Surgeons Volume 28 Number 3 Fall 2023, 90-93.

 

McCullough, Peter A, Wynn, Cade, & Procter, Brian C. (2023). Clinical Rationale for SARS-CoV-2 Base Spike Protein Detoxification in Post COVID-19 and Vaccine Injury Syndromes. Journal of American Physicians and Surgeons, 28(3), 90–94. https://doi.org/10.5281/zenodo.8286460

 

Klinische benadering van postacute gevolgen na COVID-19-infectie en vaccinatie - PubMed (nih.gov)

 

Heb ik last van bijwerkingen?

Het overzicht van bijwerkingen wordt momenteel voortdurend langer. Zijn jouw klachten een gevolg van bijwerkingen? Klik [hier].


Update:
De SpikeSolutionPro® is leverbaar uit voorraad..!


Een unieke combinatie van Nattokinase, Bromelaïne, Curcumine/Piperine, Paardenbloemwortel extract en, heel bijzonder, Cordyceps sinensis. Cordyceps sinensis wordt namelijk de "paddenstoel van de duizendjarigen" genoemd en was van oudsher uitsluitend bestemd voor leden van de keizerlijke familie vanwege zijn vermogen om een enorm scala aan gezondheidsproblemen op te lossen.
SpikeSolutionPro® is verpakt in een maagzuur resistente capsule met 600 mg. Een verpakking bevat 90 capsules en is voldoende voor 30 dagen.

Nattokinase: Een enzym afkomstig uit de fermentatie van soja (natto). Het wordt van oudsher in Japan gebruikt vanwege de vermeende cardiovasculaire voordelen. Uit preklinisch onderzoek blijkt dat het het Spike-eiwit afbreekt. Meer info, klik hier

Bromelaïne: Een reeks enzymen afkomstig van ananasstam, goedgekeurd door de FDA als lokale behandeling voor wonden. Net als nattokinase is aangetoond dat het de opruiming van Spike-eiwitten versnelt. Meer info, klik hier

Curcumine: De actieve verbinding in kurkuma, vaak gebruikt vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Het vermindert ook verdere schade door het Spike-eiwit. Meer info, klik hier

Piperine: Verveelvoudigt de werking van curcumine. Meer info, klik hier

Paardenbloemwortel extract: Ondersteunt de werking van de lever en versterkt het immuunsysteem. Meer info, klik hier

Cordyceps chinensis: Wordt beschouwd als een immuunmodulator en adaptogeen dat de algehele endocriene gezondheid bevordert en wordt gebruikt om de lever en nieren te ondersteunen. Meer info, klik hier

Aanbevolen gebruik: 3x per dag een capsule, ruim (min. 30 min) voor of na een maaltijd innemen.

Meer informatie vindt men hier

Graag wordt vernomen wat of de ervaringen zijn door het gebruik van SpikeSolutionPro®. De opgedane ervaringen kunnen namelijk bijdragen aan het klinisch onderzoek. Ervaringen kunnen hier ingevuld worden.

Ervaringen

Graag wordt vernomen wat of de ervaringen zijn van het gebruik van SpikeSolutionPro®. De opgedane ervaring kunnen namelijk bijdragen aan het klinisch onderzoek. Ervaringen kunnen hier ingevuld worden. Alvast bedankt