Fruitpoeders 1000 gram

De gezonde fruitpoeders van NACIDEO zorgen voor een snelle, gemakkelijke oplossing. Het poeder bestaat uit zonrijp, gevriesdroogd en gemalen fruit. De vruchten komen uit de hele wereld en worden Biologisch geteeld. Dankzij de zachte verwerking bevat NACIDEO fruitpoeder de gezonde eigenschappen van de rijpe vruchten in geconcentreerde vorm.

Zongerijpt fruit bevat met name alle essentiële koolhydraten welke noodzakelijk zijn om gezond en vitaal te leven tot op hoge leeftijd. Essentiële koolhydraten zijn naast glucose en galactose, xylose, mannose, fucose, glucosamine, galactosamine en neuraminezuur. Enkelvoudige koolhydraten welke in verband worden gebracht met celcommunicatie en auto-immuunaandoeningen.

NACIDEO Biologische Fruitpoeders zijn vegan, gluten-vrij, non-GMO, paleo, and raw. Zij bevatten geen conserveermiddelen of toegevoegde suikers, bestaan uitsluitend uit 100% vruchten. Een theelepel fruitpoeder komt overeen met een handvol vers fruit.

Fruitpoeders kunnen worden toegevoegd aan yoghurt, op muesli of als toevoeging aan een ontbijt smoothie. NACIDEO fruitpoeder geeft alle snacks en drankjes een gezonde boost.

Verpakt per 1000 gram.

Fruitpoeders
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen