Nattokinase

Nattokinase supplementen verbeteren niet alleen de algehele gezondheid, maar zorgen er ook voor dat men zich geweldig voelt. Senioren die nattokinase supplementen gebruiken, melden dat ze zich jeugdiger en energieker voelen. Ze hebben ook een betere mentale helderheid en concentratie. Mensen die lijden aan chronische pijn of ontstekingen vinden vaak verlichting bij het nemen van nattokinase supplementen.

Wat is nattokinase?

De beste nattokinase wordt gemaakt van het gefermenteerde sojagerecht nattō. Nattō is een traditioneel Japans gerecht dat al eeuwen wordt geconsumeerd. Het wordt gemaakt door de bacterie Bacillus natto toe te voegen aan gekookte sojabonen. Dit fermentatieproces produceert het enzym nattokinase.

Onze nattokinase wordt gemaakt van gezuiverde nattokinase enzymen, wat betekent dat dit supplement vrij is van schadelijke bacteriën of gifstoffen. Dit extract wordt vervolgens gevriesdroogd en ingekapseld. De door Nacideo gebruikte nattokinase heeft een hoge potentie en bevat geen kunstmatige ingrediënten.

Wat verschilt nattokinase van Natto?

Natto is een traditioneel Japans gerecht dat wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Nattokinase is een enzym dat afkomstig is uit natto. Dit enzym heeft verschillende voordelen voor de gezondheid, waaronder het oplossen van bloedstolsels, het verbeteren van de bloedsomloop en het verminderen van ontstekingen.

De beste nattokinase supplementen bevatten ook andere ingrediënten om de bloedsomloop te verbeteren en ontstekingen te verminderen, zoals paardebloemwortelextract en kurkuma.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van de beste nattokinase?

Veel mensen kiezen ervoor om nattokinase supplementen te gebruiken omdat ze een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen bieden. Enkele voordelen van het gebruik van deze supplementen zijn:

 • Verminder het risico op hartaandoeningen
  De enzymen in nattokinase helpen bij het oplossen van bloedstolsels en het verbeteren van de bloedsomloop. Het kan helpen het risico op hartaandoeningen en andere cardiovasculaire problemen te verminderen. Het kan ook helpen de bloedsomloop te verbeteren en het risico op een beroerte te verminderen.
 • Chronische sinusitis (ontsteking van de slijmvliezen) verbeteren
  Nattokinase kan helpen om chronische sinusitis te verbeteren door het slijm te verdunnen en het makkelijker te laten afvloeien. Het kan helpen om verstopping te verminderen en de ademhaling te verbeteren. Omdat nattokinase antimicrobiële eigenschappen heeft, kan het ook helpen om het aantal sinusinfecties te verminderen.
 • Darmgezondheid verbeteren
  De enzymen in nattokinase kunnen helpen de darmgezondheid te verbeteren door voedseldeeltjes en gifstoffen af te breken. Nattokinase kan helpen het risico op constipatie, diarree en andere maag-darmproblemen te verminderen. Nattokinase kan ook helpen om schadelijke bacteriën in de darm te doden. Nattokinase kan een nuttig supplement zijn voor mensen die moeite hebben met het verteren van voedsel.
 • Ontstekingen verminderen
  De ontstekingsremmende eigenschappen van nattokinase kunnen helpen ontstekingen in het hele lichaam te verminderen, waaronder de pijn en zwelling in gewrichten, spieren en andere weefsels.
 • Het immuunsysteem stimuleren
  De enzymen in nattokinase kunnen helpen het immuunsysteem te versterken door schadelijke bacteriën en virussen te bestrijden. Nattokinase kan ook helpen de werking van het immuunsysteem te verbeteren en de symptomen van auto-immuunziekten te verminderen.