Blue Earth Elixer

€12,50 – € 67,50

Blue Earth Elixer is speciaal behandeld water dat haar natuurlijke zuiverheid, kracht en potentie heeft terug gekregen.
Door de behandelingen die het water met de natuurlijke methoden van Blue Earth heeft ondergaan komt de oerkracht weer terug in het water. Dit zuivere en krachtige water is na de behandeling van Blue Earth verder verrijkt met zuurstof waardoor het zelfherstellende vermogen van het lichaam extra wordt ondersteund. Blue Earth Elixer verlegd grenzen als het gaat om herstel op holistische wijze. Vanwege de kracht van het elixer is er weinig van nodig om effecten te bereiken die het voor de mens in potentie in zich heeft.

Aanbevolen dosering 1 á 2 keer daags 125 ml.

 

Beschrijving

Blue Earth Elixer biedt herstel vanuit de bron van het leven. Door levenskrachtig, mineraalrijk water en zuurstof te combineren ontstaat er een gebotteld water dat de naam van een Levenselixer verdient. Blue Earth Elixer bevat alle oorspronkelijke elementen die een levensondersteunend elixer zou moeten bevatten. Doordat Blue Earth Elixer het zelfherstellend vermogen van het lichaam in werking stelt, is het uitermate geschikt om de gezondheid, maar ook het bewustzijn en daarmee het energieniveau naar een hoger niveau te tillen.

Doordat de kracht van dit speciaal behandelde water zo geconcentreerd is, zijn er slechts kleine hoeveelheden nodig om het zelfgenezend vermogen te bevorderen. Hierdoor wordt er een intern milieu gecreëerd waardoor ziekteverwekkers zich niet langer “thuis” voelen in het lichaam en gezondheid de kans krijgt om te gaan zegevieren.

Blue Earth Elixer is:

Zuurstof Verrijkt water

Zuurstof heeft een zeer bijzondere werking op het menselijk lichaam. Omdat het namelijk een stof is waar ziekteverwekkers niet tegen kunnen en zelfs mee onschadelijk gemaakt kunnen worden. De natuur laat zien dat  zuurstof een afbrekende werking heeft op zieke cellen en ziekteverwekkers zoals bacteriën, virussen en schimmels. Tegelijkertijd, laat de natuur ons ook zien dat zuurstof een opbouwende werking heeft op micro organismen die het leven juist nodig heeft, de zogenaamde “positieve” bacteriën, enzymen enz.

Boviswaarde is eigenlijk waar alles om draait. Deze schaal is ontwikkeld door twee Franse wetenschappers, Bovis en Simoneton. Boviswaarden kunnen worden gemeten met een pendel of Biotensor.

Gevitaliseerd, Levenskrachtig Water

Blue Earth Elixer heeft een zeer hoge energetische waarde. De levenskracht in het Blue Earth Elixer geeft in metingen aan een bovis waarde van >199.000 te hebben. De intentiewaarde van de “water producenten” ligt tevens uitzonderlijk hoog. 

De Boviswaarde is het trillingsgetal van materie. Zo heeft elk product of voorwerp en ook alles wat leeft een trillingsgetal, die is uitgedrukt in aantal Bovis. Wanneer de trilling hoger is dan 6.500 Bovis geeft deze energie en zal ons versterken een lagere waarde dan 6.500 Bovis kost energie en zal ons verzwakken.

Bron van Anti-Oxidanten

Stress, onnatuurlijke voeding, straling, een tekort aan water, intensief trainen, ziekte, slaapgebrek en een gebrek aan levenslust zorgen voor oxidatieve stress en omgekeerd! Oxidatieve stress zorgt voor vrije radicalen in het lichaam. Hoewel dit een heel normaal fenomeen is voor  mensen en dieren, moeten deze vrije radicalen wel voldoende geneutraliseerd kunnen worden door anti-oxidanten om een gezonde balans te kunnen behouden. Anti-oxidanten zijn stoffen zoals water, zuurstof, vitaminen, mineralen, negatieve elektronen, negatieve ionen etc.
Blue Earth Elixer heeft een zeer hoge anti-oxidanten waarde en is daardoor in staat om het lichaam te voorzien van de verdediging die het nodig heeft om vrije radicalen te kunnen neutraliseren.

 

Goed Geïnformeerd Water

Zoals door verschillende natuurwetenschappers al is aangetoond, veranderen waterkristallen aan de hand van de invloeden waar zij bij in de buurt zijn. Positieve informatie zoals liefde, waardering, natuurlijke invloeden en de juiste frequenties hebben een gunstige invloed op de kristalvorming van het water en negatieve informatie, de tegenpolen van de positieve- hebben het tegenovergestelde effect.

Stralingsvrij

Heel bijzonder aan Blue Earth Elixer is dat radiëstetische metingen laten zien dat de stralingswaarde van Blue Earth Elixer op nul ligt, wat zoveel inhoud dat alle vormen van straling volledig uit het water zijn verwijderd. Deze straling blijkt er na de speciale behandeling van het water er ook niet meer in terecht te komen. Blue Earth Elixer is daarom ook uitermate geschikt voor stralingsgevoelige mensen en dieren.

pH geoptimaliseerd water

De pH-waarde van Blue Earth Elixer is ideaal voor het ondersteunen van gezondheid en vitaliteit. De pH-waarde van Blue Earth Elixer ligt tussen 7.0 en 7.2, wat uitstekend is te noemen. Het water is licht basisch waardoor het goed in staat is om het lichaam te ontdoen van verzurende en daarmee ziekteverwekkende bestanddelen die een gezonde balans of herstelprocessen kunnen verstoren. De zuurbasebalans is een zeer belangrijke basis voor de lichaamseigen balans. Om gezond en energiek in het leven te staan is een evenwichtige lichtbasische zuurbasebalans essentieel.
In een verzurende omgeving is Blue Earth Elixer een prettige manier om de zuurgraad terug in balans te brengen.