Vita Earth

€90,00 – €1215,00

Voor in uw (moes)tuin en voor in water!

Voor de tuin en voor in water is er een speciale variant met een beschermende laag. Door de behuizing van de Vita Earh worden de energie-eieren niet aangetast door de natuur elementen en kunnen de regenererende en herstellende eigenschappen van de Vita Earth haar werk doen voor het welzijn van de Aarde.

De Vita Earth heeft een Boviswaarde (levensenergie) van rond de 390.000 Bovis. Dat is een extreem hoge waarde en deze is voelbaar voor veel mensen.

Boviswaarde is eigenlijk waar alles om draait. Deze schaal is ontwikkeld door twee Franse wetenschappers, Bovis en Simoneton. Boviswaarden kunnen worden gemeten met een pendel of Biotensor.

De Boviswaarde is het trillingsgetal van materie. Zo heeft elk product of voorwerp en ook alles wat leeft een trillingsgetal, die is uitgedrukt in aantal Bovis. Wanneer de trilling hoger is dan 6.500 Bovis geeft deze energie en zal ons versterken een lagere waarde dan 6.500 Bovis kost energie en zal ons verzwakken.

 

Beschrijving

Vita Earth is geïnspireerd op de kracht van het energie ei, maar dan speciaal voor de grond beschikbaar gemaakt. De groene cilinder beschermt de energieeieren die in de Vita Earth geplaatst zijn. De Vita Earth geeft de aarde de vitaliteit terug die deze van oorsprong hoort te hebben.

Door de Vita Earth in te graven op 80 cm diepte in uw moestuin, boomgaard, bloementuin etc. wordt de Boviswaarde van de aarde in de gehele omgeving verhoogd. Het is ook mogelijk om meerdere Vita Earth’s te plaatsen in een geometrisch patroon om een groter gebied te bestrijken en een synergetische meerwaarde te bewerkstelligen.

Hierdoor groeien planten in de omgeving beter en worden ze gezonder. Dit is gebleken bij de testen die hebben plaatsgevonden.