Water producten

Waterbehandeling met natuurlijke bewegingen, geometrie, de toevoeging van zuurstof en de verlevendiging van het water zijn de basis voor al onze producten.
Van waterbeschikbare voedingssupplementen tot harmoniserende producten voor omgeving en grondgebieden. NACIDEO biedt producten die de evolutie richting een schone en vitale aarde en haar bewoners ondersteunen.

Curcumine Spray

Bepaalde gebieden van het lichaam vragen soms om een directe aanraking van anti-oxidanten en werkzame stoffen vanuit de Curcumine. Zo is de Curcu Spray speciaal voor de neusslijmvliezen ontwikkeld. Door deze in spray-vorm beschikbaar te maken wordt er ruimte gecreëerd voor een directe verlichting op het moment dat hier behoefte aan is.

Makkelijk mee te nemen onderweg, waardoor de spray heel handzaam is in gebruik. [Klik hier]

 

Vita Blue

De Vita Blue geeft via natuurlijke bewegingen en geometrische vormen de kracht weer terug aan het water, zoals deze oerkracht in de natuur oorspronkelijk aanwezig was.

De Vita Blue is ontwikkeld om het water haar vitaliteit en de  levens ondersteunende eigenschappen te herstellen. Zodat de mens weer over pure levenskracht kan beschikken voor ondersteuning van gezondheid, welzijn en de verhoging van het collectieve bewustzijn richting een gezonde evolutie van de aarde. [Klik hier]

 

Curculix curcuminewater voor dieren

NACIDEO heeft vanaf nu ook producten voor dieren! Zodat ook onze lieve dierenvrienden baat kunnen hebben bij onze goed opneembare supplementen! [Klik hier]